Elprovare Cosmetics permanente make-up

Permanente make-up behandeling Groningen

Elprovare Cosmetics is een erkende permenante make-up salon in Groningen

Op deze pagina leest u alles over PMU en wat ik voor u kan betekenen. Mocht u verder nog vragen hebben of wilt u direct een afspraak maken?

Neem direct contact op

Permanente Make-up

Wat is permanente make-up?

Permanente make-up of PMU is het inbrengen van pigmenten in de lederhuid. Dit gebeurt met een pen waarin een naald/hygiënemodule wordt geplaatst. Permanente make-up lijkt qua techniek op tatoeage, maar het doel is iets anders. Een tatoeage wordt in het onderhuidsbindweefsel geplaatst, dit is echt permanent. Permanente make-up wordt in de lederhuid geplaatst. Deze pigmentatie is hierdoor eigenlijk niet echt permanent. Door onder andere ultraviolet licht en door het natuurlijke vernieuwen van de huid door schuren/wrijving, zal de pigmentatie na 1 tot 4 jaar vervagen. Permanente make up

Permanente make-up wordt gebruikt om bijvoorbeeld wenkbrauwen te verfraaien. Alles wat normaal met een potloodje wordt toegevoegd, kan met permanente make-up voor een periode van 1 tot 4 jaar in de huid worden gebracht. Andere mogelijkheden van permanente make-up zijn: eyeliners, lipliners, fulllips, rouge. Ook kunnen littekens en de gevolgen van vitiligo in huidtinten worden gecamoufleerd.

Bron: Wikipedia

Regelgeving

Sinds 1 juni 2007 mag Permanente Make-Up uitsluitend worden aangebracht door salons, in het bezit van een speciale GGD vergunning. Elprovare Cosmetics beschikt over deze vergunning. Daarmee bent u ervan verzekerd dat ik werk volgens alle strenge richtlijnen op het gebied van Hygiene, Veiligheid, Nazorg en Voorlichting.

Op de website www.veiligtatoeerenenpiercen.nl vindt u meer info hierover.

Hartelijk dank voor uw vertrouwen

Het laten toepassen van permanente make-up is voor veel mensen een wel overwogen beslissing. Men wil het wel, maar uiteraard wil men ook zeker zijn van een mooi resultaat en een veilige behandeling. Vaak word de knoop dan ook pas doorgehakt wanneer men iemand in zijn omgeving ziet met een mooi resultaat en een tevreden gevoel over de behandeling. Al jarenlang kan ik een beroep doen op deze sympathieke vorm van referentie, en niet alleen maakt dit dure reclame-campagnes overbodig, maar mensen komen ook vol vertrouwen naar de behandeling.

Hoe verloopt de permanente make-up behandeling?

  • U drinkt 24 uur voor de behandeling geen alcohol meer en u neemt ook geen aspirine.
  • Allereerst word een toestemmingsformulier van u ingevuld met uw persoonlijke gegevens en een gedeelte mediche informatie (heeft u allergieen, enz...)
  • Daarna word uw kleurtype bepaalt,heeft u een koele of eerder een warme basis van huidskleur? Ook met de kleur van de ogen en het haar word rekening gehouden.
  • Lippen of wenkbrauwen worden voorgetekend,kleur en vorm word besproken volgens uw wensen, maar u kan uiteraard beroep doen op mijn advies.
  • Vervolgens word er in overleg een verdovende creme opgebracht en na een tijdje kan de pigmentatie beginnen.
  • Naderhand word u informatie gegeven hoe de behandelde plaats te verzorgen en word er een afspraak gemaakt voor de eventuele nabehandeling.
  • Na ongeveer 1 week zal de huid zichtbaar hersteld zijn.
  • Omdat de huid zich inwendig ook nog moet herstellen kan de kleur in de volgende 2 weken nog gaan veranderen,en ziet u dus dan pas het uiteindelijke resultaat van uw permanente make-up.

Veilig en vertrouwd

GGD Goedgekeurd

Toegankelijk

Hoe heeft u de behandeling ervaren?

Laat het weten en schrijf een recensie >>

Contact

adres Diamandlaan 137
9743 SH Groningen
 telefoon 06 20 71 91 44
 mail Contactformulier